Over Bolwerk

Bolwerk is sinds jaar en dag een begrip in Baarn en omstreken. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief met onze dienstverlening op het gebied van gas, sanitair en elektrische installaties. In de afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer gaan concentreren op de service, onderhoud en het vervangen van CV-ketels. Een specialisme waarin wij willen uitblinken door een perfecte service en schappelijke prijzen.

Besparingen energie

Eigenaar Hans Bolwerk stuurt zijn team vanaf de Hermesweg 6 aan. Hij is uiteraard tijdens kantooruren bereikbaar voor advies en ondersteuning. Hans Bolwerk: “Na al die jaren is en blijft het een prachtig vak. Naast een goede service is het een uitdaging om onze klanten optimaal te informeren over nieuwe mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Dat is niet alleen belangrijk voor de toekomst. Door bewust met energie om te gaan kan je ook op de korte termijn fors besparen.”

Servicedienst

De Bolwerk Gas Servicedienst is 7 dagen per week tussen 08.00 en 22.00 telefonisch bereikbaar (035-5411910). Storingen worden zoveel mogelijk dezelfde dag verholpen. Als dit niet lukt zorgen we voor alternatieve verwarmingsunits. Onze ervaren monteurs beantwoorden tijdens hun bezoek graag als uw vragen. Het planningsteam zorgt voor afspraken voor een onderhoudsbeurt aan de CV-ketel of andere verwarmingsapparatuur.