Gas Service abonnement

Bolwerk Gas Service. U heeft het voor het kiezen!

Warme zekerheid. Dat is de reden waarom wij al ruim 50 jaar een begrip zijn in Baarn en omstreken. En natuurlijk gaan we met onze tijd mee. Eén soort onderhoudscontract met een jaarlijks onderhoud is eigenlijk niet meer van deze tijd, zeker als u een moderne HR CV-ketel heeft. Wij kunnen u dezelfde warme zekerheid bieden als wij één keer per 18 maanden het onderhoud van uw CV-ketel doen. Dat is voor u ook meteen ook een stuk voordeliger.

Wij zorgen voor uw cv-ketel en bieden u met Bolwerk Gas Service een waardevaste investering die:
• de levensduur van uw CV ketel verlengt
• zorgt dat u minder energie verbruikt
• en storingen zoveel als mogelijk voorkomt

Kortom: deze investering verdient u altijd terug. En mocht er dan toch een keer sprake zijn van een storing, dan helpen wij u razendsnel.

Bolwerk Gas Service Basispakket: € 7,50 per maand

Wij bieden u, op basis van de wensen van onze klanten en onze ervaring, keuze uit van drie overzichtelijke pakketten voor het onderhoud van uw CV-ketel. Met Bolwerk Gas Service Basispakket bent u voor slechts € 7,50 per maand uiteraard verzekerd van een goed onderhouden CV-ketel, wat leidt tot betere en zuiniger prestaties.

Én een langere levensduur van uw CV-ketel.

Nog meer zekerheid? Met Bolwerk Gas Service Extra Zeker hoeft u zich voor € 4,- extra per maand geen zorgen te maken over de kosten van arbeidsloon, want die zijn dan inbegrepen. Met ons meest uitgebreide pakket, Bolwerk Gas Service Premium, bent u ook verzekerd voor de kosten van arbeidsloon in het weekend en het vervangen van onderdelen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen of wilt u graag ons advies bij de keuze voor uw Bolwerk Gas Service Pakket? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via de mail (hans@bolwerkbaarn.nl) of via de telefoon: 035-541 1910. Heeft u al een keuze gemaakt, mailt u dan gewoon welk pakket u wenst. Wij verwelkomen u graag bij Bolwerk Gas Service!

In het onderstaande overzicht hebben wij onze drie Bolwerk Gas Service pakketten overzichtelijk voor u samengevat (klik op de afbeelding voor een uitvergroting in een nieuw venster).

service_bonnementen